Äntligen är vårt betonggolv klart!

I veckan så blev Bygg och Industrigolv i Östergötland klara med vårt betonggolv på hela entréplan. Det blev oerhört fint, jag hade inte ens vågat hoppas på att det skulle bli så bra! Företaget som gjorde bårt betonggolv brukar framförallt inrikta sin verksamhet mot industrier där de erbjuder betonggolv, HTC Superfloor och golvslipning i Linköping och Norrköping. Det var faktiskt av en ren tillfällighet som jag fick kontakt med Bygg och Industrigolv i Östergötland AB. De utförde en golvslipning på lagret hos företaget jag jobbar, jag gick dit för att hämta ett kuvert och så var de mitt uppe i arbetet. Då gick jag och pratade med dem och sa att jag så gärna hade velat ha betonggolv i vårt hem, eftersom huset i sig hade gått så bra ihop med det. Då sa han att de gjorde betonggolv för hem också. Jag tog med idén hem och presenterade den för Johan som nappade direkt. I veckan blev det klart och som sagt så blev det bättre än väntat. Vi valde en ljusare ton så att det inte skulle bli för instängt och en väldigt glansig utan så att man inte får samma råa känsla. Men de har verkligen överträffat mina förväntningar, arbetarna har varit superduktiga och tillmötesgående. De var effektiva och synkroniserade, var här när de skulle. Det märks helt enkelt att de har varit med i branschen under flera års tid och att de besitter de kunskaper och material som behövs för att skapa ett fantastiskt resultat som med vårt betonggolv här i Norrköping. Om du också söker något annorlunda och häftigt i ert hem så är verkligen betonggolv något jag kan rekommendera!