Ett lyft av huset i Lund

Efter helgen, på måndag närmare bestämt så har jag bokat in att Nordisk Bygg och Industridesign kommer hit. Vi har länge gått i tankarna att renovera huset och jag har letat runt efter byggföretag i området som jag hade velat skulle utföra arbetet. Jag fick upp ögonen för ett företag som renoverade ett hus i Höllviken i somras, så de har jag kontaktat nu. Nordisk Bygg och Industridesign AB är ett aktivt byggföretag i Höllviken, Lund och Vellinge. Nu kommer de i alla fall hit på måndag och det ser jag och familjen fram emot. Vi har länge gått i renoveringstankar och det är en hel del som vi vill göra och en del som behöver göras. Vad som måste göras är taket, det är gammalt och har en del krackeleringar och mycket mossa, våra fönster behöver också bytas ut, de är gamla och de släpper ut värme och släpper in kyla så att byta dem hade vart bra för elräkningen och miljön. Sen är det lite andra småsaker utvändigt som Nordisk Bygg och Design löser med enklare medel. De har varit med i branschen under många år så de har verkligen stenkoll på projekt som det här. Sen har jag en önskan, jag hade velat ha ett uterum som är ihopkopplat med vardagsrummet, så att vardagsrummet växer ut i vår vackra trädgård. Jag har en vision om att det kommer se riktigt bra ut, helt i glas men det måste gå ihop med huset på ett bra sätt. Nordisk Bygg och Industridesign är helt rätt företag för att utföra jobbet så jag ska se vad de tycker när de kommer hit till Lund på måndag. Tills dess ska jag sätta ihop en ritning på hur jag tänker, sen får de utveckla den och se om idén är tillämpbar eller inte. Jag håller tummarna.