Jag struntar i renoveringen

Hejsan hoppsan! Jag har idag börjat med min renovering av huset och det är inte alls som jag hade tänkt mig. I mitt huvud föreställde jag mig några härliga dagar hemma i Helsingborg där jag skulle få snickra och riva, gärna med lite skön musik i bakgrunden. Men ni hur man säger, det blir inte alltid som har tänkt sig och aldrig någonsin har den meningen passat bättre in. Jag har ju inte ens hälften av de verktyg som krävs för att kunna göra en renovering, det går så himla långsamt och snart är jag på väg att ge upp. Det här är bland det tråkigaste som jag någonsin har gjort och då ska ni veta att jag är en väldigt lättroad person, det säger en hel del om hur det här är. Jag funderar starkt på att ringa hit någon snickare så att jag slipper hålla på med renovering mer, jag sitter hellre och stirrar ut genom fönstret i flera timmar än att stå där och försöka få någonting gjort. Det är helt omöjligt med fel verktyg och en högst begränsad kunskap. Saken är också den att det här måste bli gjort innan frugan kommer hem om en vecka så det är lite bråttom nu, jag måste fatta ett beslut snarast om huruvida jag ska ta det vidare härifrån. Känner jag mig själv rätt så kommer jag ringa efter en hantverkare i Helsingborg som kan komma hit redan imorgon och påbörja husets renovering. Det är inget omfattande arbete som behöver göras utan det är endast köket som behöver vara klart, resten av huset skulle vi ta efter sommaren bestämde vi oss för och det är jag väldigt tacksam för. Jag hade kunnat sitta ute på altanen nu med en kopp kaffe i handen och läst en bok eller någonting, men nu står jag här i ett par arbetsbyxor med en hammare i handen och inte har en aning om vad jag ska göra.