Isolering av vinden

God morgon, god morgon. Hur mår ni idag? Jag mår väldigt bra och det är tack vare min mamma och pappa. Vi har blivit väldigt många barn i min familj och jag älskar det, förutom att jag inte får något privatliv eftersom jag är äldst och får dela rum med min fyra år yngre syster. Vi har fixat ett nytt rum till mig och det sista vi fick hjälp med var av HCR Energi Isolering i Örebro. Jag ska berätta mer om detta.

Som sagt är jag det äldsta barnet i min syskonskara och jag har alltid haft ett eget rum tills vi blev för många och jag var tvungen att dela rum med min syster. Ta mig inte fel, jag älskar min syster men ibland vill man ha lite privatliv så jag, mamma och pappa satt och funderade på hur jag skulle kunna få ett eget rum och då kom vi på att jag kunde flytta upp på vinden om vi fixade till det. Vi gjorde allt så att det skulle kännas fräscht men först var vi tvungna att hitta ett företag som hanterade isolering i Örebro där vi bor. Det gjorde vi och de satte in isolering så att det skulle vara varmt på vinden så att jag kunde bo där uppe utan problem. Nu har jag gjort det mysigt där uppe och jag älskar det så mycket på grund av att jag kan bli ostörd och mina småsyskon som gillar att gå in i mitt rum utan anledning inte kommer dit själva. När man är äldre så vill man helst ligga och sova i sängen hela tiden och det är skönt att jag kan göra det nu. Mamma och pappa vill tacka HCR Energi Isolering i Örebro för deras jobb och att jag blev nöjd. Ni ska få se bilder på vinden när allt är klart! Ha det bra!