Händiga byggarbetare

Tycker att det är kul att snickra på egen hand trots att jag inte är något vidare bra på det. Det här med att slå i en spik utan att slå hammaren på tummen, det kräver stor koncentration. Förstår inte hur de som jobbar med bygg klarar av att göra det, hur de kan göra det utan att de verkar ha några riktiga problem med det. Kanske är det naturligt händiga, antar att många av dem är det, men sen är det väl utbildning och mycket vana också. Att de har gjort det så mycket, olika byggprojekt, att de i stort sett kan göra det i sömnen.

Märkte det extra mycket när vi hade över byggarbetare från Urbo Bygg och Renoveringstjänster att de var väldigt duktiga och vana. De kunde riva och snickra under tiden som jag pratade med dem och förklarade hur jag ville ha det utan att någonting blev det minsta fel. Allting blev lika bra när de byggde och lyssnade som om de bara hade byggt. Imponerande är vad det är.

Vi hade i alla fall över de från Urbo Bygg och Renoveringstjänster för att renovera hallen. Rev ner den ena väggen för att göra det större och få lite mer öppen planlösning och det är jag faktiskt nöjd med. Tycker att det är snyggt och det är betydligt ljusare också, och mer plats. Rekommenderar öppen planlösning för er som inte tycker om trånga och för små rum och kan även rekommendera Urbo Bygg och Renoveringstjänster som byggföretag då de gjorde ett mycket bra arbete i alla fall hemma hos oss.